domingo, 21 de febrero de 2016

Cel-lebrem el dia de la Dona Treballadora a Barcelona!

Cel-lebrem el dia de la Dona Treballadora a Barcelona!

Mitjançant aquesta trobada/festa anem a retrobar-nos i celebrar que ser Dona es important, que treballar es natural en tota dona, i que simplement som Sers vius plens d’oportunitats per disfrutar de la vida en tot moment.
Horaris i descripció
11,00 Jenny Schramm / Concert de benvinguda, Cant a la dona.
11,15 Grup de teatre MIA / Teatre, “El poder creador de la dona”, mitjançant l’expressió corporal es mostra la dona com a dona.
12,00 Carmen Garrido Aguiar (Coach en decoració Feng Shui) /Conferencia-taller , “Feng Shui, Com organitzar la teva casa”, millorar la teva vida mitjançant la tècnica japonesa, amb l’ordre i el vuit .
12,45 Mar Abad (Professional en Constel·lacions Familiars) / Taller, “Un diàleg interior :la meva constel·lació familiar”, Podem participar d’una Constel·lació Familiar (Teràpia Sistèmica)
13,30 Roser Ventura (Sexòloga) / La dona i la sexualitat femenina. Com conèixer-nos millor i disfrutar del nostre sexe.
Descans
15,30 Lucia Terol Hurtado (Experta en lectura d’Aura i Minimalisme) /Conferenciam “Minimalisme per dones treballadores”. Eines pràctiques per identificar que et fa sentir senzillament plena i deixar el que no te’n fa.
16,15 Mercedes Pazos (Renaixadora y professional en Tantra) Conferencia-taller, “Ser dona i Respirar”, Aprendre a respirar i tècniques per a millorar.
17,00 Nuria Esteller (Professional en PNL, Descodificació Biològica i Hipnosi) / Conferencia, “Dona i Família” Que aporta la dona a la família i les herències transgeneracionals.
17,45 Mariló Marsal (Diplomada en Fitoteràpia) / Conferencia-Taller, “Fitoteràpia a la dona, herbes que ens poden ser útils per la nostre vida diària.
18,30 Àfrica Delgado (Formada en tècniques de reconeixement, evolució i creixement emocional) / Conferencia-taller, “Els dos cors de la dona”, petit joc interactiu amb el qual reconeixem el potencial transformador femení.
19,15 Cristina Bortolotti (Professional en Gestal) / Conferencia activa, “Moviment expressiu, connecta amb la teva vitalitat”. Musica, ritme i dansa
19,50 Paulina Sastre Avilés Dansa Rio “Abierto”
Tancament de festa


No hay comentarios:

Publicar un comentario